• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Klarenbeek vergeten zichzelf te belonen

VROUWENVOETBAL - In de topper in 1B hebben de vrouwen van Klarenbeek zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van Jan Ligtenberg verzuimde zichzelf echter te belonen voor het goede spel. Was het in de eerste helft nog een vrij gelijk opgaande strijd, na de pauze was er maar één team dat domineerde. De gasten uit Zwolle konden zich slechts beperken tot countervoetbal en waren sporadisch wel gevaarlijk, vooral over links, maar het leeuwendeel van de kansen was voor Klarenbeek. Net na het fluitsignaal voor de start van het tweede bedrijf dacht Klarenbeek al voor de tweede keer te kunnen juichen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel niet toegekend. De daarop volgende 45 minuten kreeg de thuisploeg kans op kans, maar de winnende treffer wilde eenvoudig niet vallen.

Trainer Jan Ligtenberg vatte het na afloop treffend samen: "Ongelofelijk. Het had wel 6-1 kunnen staan maar het mocht vandaag gewoon niet zo zijn. We hebben heel goed gespeeld, maar verzuimd onszelf daarvoor te belonen."

Wel kwamen de vrouwen van Klarenbeek heel knap terug nadat Be Quick '28 halverwege de eerste helft op voorsprong kwam. Een bal die op de rand van de 16-meter ietwat gelukkig voor de voeten van een speelster van de gasten kwam, werd vakkundig over doelvrouw Rosalyn van Ee gelepeld. Tien minuten later stelde een assist van Britt Peters, Liset van Dijk in staat om de Zwolse goallie te omzeilen en voor de gelijkmaker te zorgen.

Foto's en een video van de laatste minuut van de wedstrijd staan op onze Apeldoorn Sport Facebookpagina.

ZVV'56

In 2C won ZVV'56 met 1-0 van DVs'33. Het doelpunt dat een kwartier na rust viel werd gemaakt door Vera Lelievelt. Zij scoorde uit een corner van Alyssa Nijkamp. ZVV'56 staat in de middenmoot en lijkt door deze overwinning de degradatiezone voorlopig achter zich te hebben gelaten.

Vrouwenvoetbal

1B: Klarenbeek - Be Quick '28: 1-1 (1-1). Doelpunt Klarenbeek: 34. Liset van Dijk (1-1)

2C: ZVV'56 - DVS '33: 1-0 (0-0). 60. Vera Lelievelt (1-0)

Zondag

1C: De Blokkers - Victoria Boys

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn