RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Klarenbeek bouwen aan nieuw team

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van het vorig seizoen uit de hoofdklasse gedegradeerde Klarenbeek, willen in de eerste klasse bovenin gaan meedraaien. Voor trainer Jan Ligtenberg, bezig aan zijn tweede seizoen, een flinke uitdaging want de oefenmeester moet maar liefst acht speelsters in zijn selectie inpassen. Met twee speelsters vanuit de jeugd, waaronder keepster Rosalyn van Ee, vier nieuwe speelsters van buitenaf en herintreders Cynthia Beekhuis en Xanthe Duivenbode een flinke klus. De bekerwedstrijden die momenteel worden gespeeld, worden door Ligtenberg dan ook gebruikt om te oefenen en langzaam aan het team compleet te krijgen. Vorige week werd nog nipt verloren van hoofdklasser RCL (5-4). Zaterdag bleek Sparta Rotterdam nog een maatje te groot voor de Klarenbeekse vrouwen. Bij de rust keek de thuisploeg al tegen een forse 1-4 achterstand aan en aan het einde van dit tweede bekerduel bleek die nog iets te zijn opgelopen ( 2-6). Voor Klarenbeek konden Babette van Heeren en Thirza Beunk de einduitslag voor Klarenbeek nog iets dragelijker maken.

Jan Ligtenberg was kort na afloop van het verloren duel: “Een goed team, maar wij moeten verder. Pas als we compleet zijn kunnen we gaan kijken waar we echt staan.”

Beker vrouwen: Klarenbeek - Sparta Rotterdam: 2-6 (1-4). Doelpunten Klarenbeek Babette van Heeren en Thirza Beunk.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn