RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Aquapoldro verder zonder coach

WATERPOLO - De waterpolovrouwen van Aquapoldro moeten verder zonder coach. Eind vorig jaar besloten de vrouwen van Aquapoldro en coach Harold Wijngaards na de halfjaarlijkse evaluatie de onderlinge samenwerking te beëindigen. Ook speelster Sara Boon en keepster Debora Maassen verlieten de club, waardoor Aquapoldro flink gehavend aan de 2e seizoenshelft is begonnen.

Toch leidde de 6-9 nederlaag tegen nummer drie Thetis tot optimisme. ,,We hadden vooraf niet de illusie dat de wel even zouden gaan winnen", gaf aanvoerster Lisa Hengeveld na afloop toe. ,, Heel positief was dat we vrij lang bij hebben kunnen blijven. Dat geeft aan dat we ook met de trainingen op de goede weg zijn."

Mannen
De mannen van Aquapoldro kregen in de uitwedstrijd tegen Deltasteur een flink pak voor de broek (20-8), al was daar volgens aanvoerder Erik Uittenhout wel een verklaring voor: ,,Onze beste aanvaller Nick Dalhuisen is geblesseerd geraakt en voorlopig uitgeschakeld. Het is nog niet bekend hoe lang maar dat zou zo maar tot het einde van het seizoen kunnen zijn. Bovendien misten we vandaag nog twee andere basisspelers en konden we geen beroep doen op Heren 2 waardoor we met slechts één wissel naar Deltasteur moesten afreizen."

Daar bleven de Apeldoorners eerst nog aardig in het spoor van de ploeg die slechts een paar posities hoger staat, maar na de rust was het in periode drie en vier over en sluiten voor de ploeg van Pieternella Mengelberg. Het werd uiteindelijk 20-8 voor Deltasteur.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn