RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Aquapoldro pakken punt

WATERPOLO - De mannen van Aquapoldro verloren thuis van de Walvisch. De vrouwen daarentegen pakten een punt tegen Aqua Novio '94 en waren daar blij mee.

De mannen van Aquapoldro voelen door de 8-13 nederlaag tegen De Walvisch de hete adem van Nunspeet in de nek. De basis voor het verlies lag volgens Erik Uittenhout in het begin: ,,We kwamen met 0-5 achter. Dan loop je de hele wedstrijd achter de feiten aan, zeker als je ook nog topschutter Nick Dalhuisen mist.” Die traint inmiddels wel weer mee maar is voorlopig nog niet inzetbaar.

Bij de vrouwen in 1A deed Aquapoldro goede zaken door een punt over te houden aan het duel met Aqua Novio ’94 (9-9). Aanvoerster Lisa Hengeveld kon ermee leven: ,, We waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd, dus dit is uiteindelijk een terechte uitslag", verklaarde Hengeveld.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn