RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Aquapoldro op stoom

WATERPOLO – De vrouwen van Aquapoldro wonnen zaterdagavond hun eerste wedstrijd van het seizoen. De mannenploeg liep tegen de eerste nederlaag aan.

De vrouwen van Aquapoldro hebben de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Na de twee nederlagen was het nu raak tegen de Ijsselmeeuwen. De ploeg van de kersverse coach Harold Wijngaards won thuis met 13-11. Lisa Hengeveld was met zeven doelpunten de meest scorende speelster aan Apeldoornse zijde. Volgens coach Harold Wijngaards betaalde de trainingen van afgelopen week zich in deze wedstrijd uit: ”We speelden met meer zelfvertrouwen en dat uitte zich vooral in het afmaken. In de eerste periode wisten we een verschil van twee punten te creëren en dat verschil hebben we niet meer weggegeven”, aldus Wijngaards.

De mannen van Aquapoldro gingen met 18-13 onderuit tegen VKC’03. Volgens Erik Uittenhout niet de beste wedstrijd van de Apeldoorners. “We speelden zone maar zij hadden goede schutters die ze er van afsand in wisten te schieten. Wij konden daar aanvallend ook niet genoeg tegenover zetten. In de derde periode kwamen we nog wel iets terug maar dit konden we niet doorzetten. Eigenlijk hebben we het in het begin al weggegeven”,aldus Uittenhout, die afsluit met als positief punt het meespelen van vier jeugdspelers in zijn ploeg

Uitslagen Waterpolo

mannen 3C: VKC’03 – Aquapoldro: 18-13

vrouwen 1A: Aquapoldro – De Ijsselmeeuwen: 13-11

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn