RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Aquapoldro gaan weer bouwen

WATERPOLO - In 1A zijn de vrouwen van Aquapoldro het nieuwe seizoen gestart met een thuisnederlaag. De wedstrijd tegen het Tubbergse VKC ’03 werd met 3-5 verloren. Aanvoerster Lisa Hengeveld was desalniettemin tevreden: “We hebben een redelijk nieuw team met drie speelsters die er niet meer bij zijn,Tessa, Jasmijn en Astrid, en hebben daar vier speelsters van Dames 2 voor in de plaats gekregen. Vorig seizoen wisten we elkaar blindelings te vinden maar nu is het weer even zoeken. Dat is wel het belangrijkste leermoment van deze wedstrijd.” Hengeveld zag hoe haar ploeg, ondanks een 1-5 achterstand in de derde periode niet opgaf. “Dat is een kenmerk van onze ploeg. We knokken altijd door”, aldus de aanvoerster van Aquapoldro.

Hengeveld wist verder nog te melden dat haar ploeg dit seizoen weer kan beschikken over een coach. De Apeldoorner Harold Wijngaards zal de vrouwen het komend seizoen bijstaan tijdens de wedstrijden. Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen wierp dat nog niet zijn vruchten af.

Uitslag 1e klasse A vrouwen

Aquapoldro – VKC ’03: 3-5

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn