RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen AMHC en Ares klaar voor stadsderby

HOCKEY – Zondag spelen de vrouwen van AMHC en ARES voor het eerst sinds jaren weer een echte stadsderby.

Afgelopen seizoen degradeerde AMHC uit de 1e klasse waardoor beide Apeldoornse teams elkaar dit seizoen weer twee maal tegen zullen komen. De eerste keer is aanstaande zondag op het terrein van de Apeldoornse Mixed Hockey club.

Trainer Boy van Loon staat er na vier speelrondes met zijn team een stuk beter voor dan zijn Ares’collega Remco van der Have. Die laatste wist met zijn team nog geen punten uit de eerste vier matches te halen, terwijl de ploeg van Boy van Loon na drie gelijke spelen afgelopen zondag drie punten mee terugnam uit Bemmel. Het vertrouwen zal bij de hockeyvrouwen van Apeldoorn dan ook een stuk groter zijn dan bij die van Ares, al benadrukte van der Have na het nipte verlies afgelopen zondag tegen Arnhem dat zijn ploeg een heel behoorlijke wedstrijd had gespeeld en dat het niveau per week omhoog gaat.

Het belooft dus een spannende strijd te worden zondag op sportpark Orderbos. De wedstrijd begint om 12.45 u. en is gratis te bezoeken. Na afloop zal op radio Apeldoorn een korte nabeschouwing worden gegeven.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn