• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Alterno stunten niet bij koploper Sliedrecht sport

VOLLEYBAL - Het is de vrouwen van Alterno niet gelukt om te stunten tegen de koploper van de eredivisie, Sliedrecht Sport. Alterno verloor met 3-0. Alleen in de eerste set maakte Alterno het nog enigszins spannend. Halverwege stond de ploeg van coach William Klaver nog voor (13-14), maar daarna gaf Sliedrecht even gas en was het snel gebeurd. (25-17).

In de tweede doorgang hadden de Apeldoornse volleybalsters weinig in de melk te brokkelen (25-15) en pas in het derde bedrijf werd het weer even spannend. Tot 15-13 bleef Alterno aardig bij maar daarna toonde Sliedrecht zich echter weer snel de betere: 25-19.

Alterno kon in Sliedrecht niet beschikken over spelverdeelster Sanne Konijnenberg en libero Sophie Posthumus die met Oranje O17 het EK-kwalificatietoernooi in Portugal spelen. Wel kon Klaver weer beschikken over de revaliderende Marjolijn Oskam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00