RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voor het eerst geen Midwinter Marathon

APELDOORN - De 48e editie van de Midwinter Marathon gaat niet door. Dat heeft de organisatie vrijdagmorgen bekendgemaakt. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de marathon in en om Apeldoorn wordt afgelast.

De reden laat zich raden: de coronapandemie. "We hebben gewacht, gehoopt en plannen uitgewerkt, maar het is duidelijk dat een grootschalig evenement als de Midwinter Marathon niet gehouden kan worden", zegt de organisatie op Facebook.

Die schrijft verder: "De persconferentie van afgelopen dinsdagavond heeft duidelijk gemaakt dat er voorlopig geen versoepelingen te verwachten zijn. Sterker nog, de kans op scherpere maatregelen liggen eerder voor de hand."

De Midwinter Marathon stond gepland voor het eerste weekend van februari. Er komt geen nieuwe datum voor 2021.

Zie ook: Eerdere afleveringen van de Midwinter Marathon

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn