RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volleybaloverzicht: Makkie voor mannen Dynamo, verlies voor Alternovrouwen

VOLLEYBAL - In de Eredivisie hadden de mannen van Dynamo een makkelijke middag. De uitwedstrijd tegen het Talent team werd een eenvoudige prooi voor de mannen van Redbad Strikwerda. De Alternovrouwen liepen tegen de derde nederlaag op rij aan. In de Alternohal bleek ook Set Up '65 een maatje te groot.

Mannen

Draisma Dynamo sloeg TT Papendal met 3-0 van het veld. Zaterdagmiddag reisde Draisma Dynamo af naar Ede voor een wedstrijd tegen Talentteam Papendal. Een spannende wedstrijd werd het echter niet voor de toeschouwers. Dynamo schoof Papendal simpel opzij.

Seain Cook laat in een Engelstalig interview met RTV Apeldoorn weten dat hij tevreden is met het resultaat: “3-0 is zeker goed, maar ik denk dat er wel meer in dit team zit.” De schotse speler is ervan overtuigt dat er niks slecht ging in de wedstrijd tegen de Arnhemmers: “Wat er minder goed ging?! Niks. Ja, misschien kunnen we wat meer gaan werken aan het block en de verdediging, maar alle spelers hebben hun minuten kunnen maken. Dus ik ben tevreden. We blijven eraan werken om beter te worden!”

Komende vrijdagavond spelen de Apeldoornse volleybalmannen van Draisma Dynamo een belangrijke wedstrijd in de eredivisie tegen SAMEN Lycurgus. Wat we van de wedstrijd kunnen verwachten? “I think it will be a good battle” - Seain Cook

Vrouwen

Zaterdagavond speelden de vrouwen van Dros-Alterno hun vierde wedstrijd. Het werd er éém waar het soms wel, maar ook heel vaak niet lukte. De eerste set liep Setup twee keer uit (1-8 en 14-20) , en twee keer kon Alterno die achterstand weer inhalen. Er op en erover lukte echter niet. Set Up '65 won de set met 22-25. In de tweede set begon Alterno beter en bleef de stand in evenwicht ttot 8-8.
Daarna liep Set Up '65 uit naar 9-16 en wist Alterno die achterstand niet meer in te halen (19-25).
De derde set was vergelijkbaar met de openingsset. Alterno kwam op achterstand maar wist zich punt voor punt terug te vechten tot 21-21.Echter ook nu was het weer net niet. De derde set eindigde in 23-25 waardoor Alterno de wedstrijd met 0-3 verloor en nu in de onderste regionen van de eredivisie staat.

De mannen van Alterno waren dit weekend vrij. De vrouwen van Dynamo speelden voor de beker en wisten een ronde verder te komen. Ook Topdivisionist Alterno Dames 2 moest in de beker aan de bak. Ook zij bereikten de volgende ronde.

Uitslagen Volleybal zaterdag 26 oktober

Mannen

3B. 17.30 u . Dros Alterno is vrij

ED. 17.00 u. Talent Team - Draisma Dynamo: 0-3 (18-25, 17-25, 20-25)

Vrouwen

ED. 20.00 u.Dros Alterno – Set Up ’65: 0 -3 (22-25, 19-25,23-25)

Beker: Dynamo: Bekerdriekamp tegen Halley (3-1) en PDK (1-3). Dynamo bekert door.

Beker: Alterno: Bekerdriekamp tegen Orion (2-3) en Rivo Rijssen (3-2). Alterno bekert door.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.