• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Goed weekend voor mannen en vrouwen van Dynamo

VOLLEYBAL - Zowel de mannen als de vrouwen haalden zaterdag de volle buit binnen. De mannen hadden geen moeite met Reco ZVH (3-0) en de vrouwen waren de sterkste in de derby tegen de reserves van Alterno (3-0).

Mannen
Terwijl de ploeg van Redbad Strikwerda zich voorbereid op de spannende CEV Cup wedstrijd én de bekerfinale, moest de ploeg eerst nog een wedstrijd in de Eredivisie spelen. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen RECO ZVH.
De eredivisie koploper begon sterk aan de wedstrijd. Met een duidelijke voorsprong nam Dynamo de leiding. Met mooi spel en een gezellige sfeer in de zaal, wisten de mannen in het geel de eerste set met 25-17 binnen te slepen.
In de tweede set was RECO ZVH kansloos tegen de Apeldoorners. Dynamo begon goed en hield dit ook vast. Een stand van 6-0 was terug te zien op het scorebord, en de set werd dan ook snel afgemaakt (25-11).
In de derde set werd het allemaal wat lastiger aan Apeldoornse zijde. Door onnodige fouten aan de kant van Dynamo kwamen de Zuid-Hollanders zelfs op een voorsprong van 5-9. Redbad Strikwerda wilde het niet laten gebeuren om een vierde set te spelen. Enkele wissels en twee time-outs zetten de ploeg weer op het goede spoor. Dynamo won ook de derde set met 25-21.

Donderdagavond gaat het opnieuw de strijd aan met Lokomotiv Novosibirsk. Dit keer in de Draisma Dynamo Arena. Zondagmiddag 16 februari speelt de ploeg om 13:00 uur tegen Lycurgus. in Den Bosch om de Beker!
Vrouwen
Ook de vrouwen wonnen zaterdagmiddag hun wedstrijd. Plaatsgenoot Alterno werd met 3-0 geklopt. De setstanden 25-17, 25-19 en 25-21 laten zien dat de thuisploeg ook deze keer de bovenliggende partij was.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00