RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zaterdagvoetbal: AGOVV wint, CSV en Prins Bernard spelen gelijk

VOETBAL – AGOVV won het thuisduel tegen Zeewolde. Prins Bernard en CSV Apeldoorn moesten zich tevreden stellen met een puntendeling.

CSV Apeldoorn hield zaterdag een puntje over aan het treffen met Barneveld. Een rode kaart voor CSV speler Jeffrey van Amersfoort was een smet op de wedstrijd waar bij CSV na een kwartier tegen een 1-0 achterstand aankeek maar vijf minuten later al weer op gelijke hoogte kwam door Fedde Timmer. Weer vijf minuten later keek CSV wederom tegen een achterstand aan (2-1) na geklungel in de achterhoede. De meegereisde Apeldoornse supporters moesten tot vijf minuten voor tijd wachten alvorens Steven van Es voor de 2-2 zorgde.

AGOVV blijft ook na de winst van vandaag op Zeewolde (2-0) middenmoter in 3B. De Apeldoornse treffers vielen pas laat in de 2e helft door Lars Hoekman in de 81e minuut. Moreno Schoenmaker maakte vlak voor tijd aan alle onzekerheid een eind voor de blauw-witten.

Prins Bernard kwam in 4C met 3-0 voor mag zag de zege in de laatste minuut door de vingers glippen. Binnen twintig minuten had Prins Bernard er drie in liggen door tweemaal Gert Schouten. De derde treffer door Freek Ruitenberg leek te zorgen voor een veilige marge maar Ede/Victoria, dat in de onderste regionen van 4C bivakkeert knokte zich terug en nam een puntje mee terug naar Ede.

Uitslagen zaterdagvoetbal

1D. 15.00: SDV Barneveld - CSV Apeldoorn: 2-2 (2-1). 20.Fedde Timmer (1-1), 84. Steven van Es (2-2)

3B. 15.00: AGOVV – Zeewolde: 2-0 (0-0) 79. Lars Hoekman (1-0), 87. Moreno Schoenmaker (2-0).

4C. 14.30: SV Prins Bernard – Ede/Victoria: 3-3 (3-1) 5. Gert Schouten (1-0), 6. Gert Schouten (2-0), 18. Freek Ruitenberg (3-0)

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn