RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht: Columbia dendert over BWO heen

VOETBAL – Columbia denderde in 2J over BWO heen. Een klasse lager kreeg Robur klop van Helios Deventer. In de vierde klasse wonnen Loenermark, Apeldoornse Boys, Beekbergen en WWNA hun wedstrijden.

2J: Columbia heeft in de wedstrijd tegen BWO onmiskenbaar duidelijk gemaakt wat de doelen zijn voor dit seizoen. De ploeg heeft kampioensaspiraties. Het verpulverde BWO met 6-0. Dylan de Bruin schoot weer tweemaal raak. De overige treffers kwamen van Jop van der Linden, Maikel Lange, Hüseyin Güveli en een eigen doelpunt van BWO.

3B: Als je de uitslag ziet, zou je denken dat Helios een makkelijke overwinning heeft gehaald op Robur, maar in werkelijkheid zag het er allemaal anders uit. Robur startte furieus en zette Helios aardig onder druk. Helios kwam echter in de 20ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Serkan. Snel na rust keek Robur tegen een 2-0 achterstand aan doordat een bal die terugkwam van de keeper door Bloemsma van Helios werd ingeschoten (0-2). Robur moest nog meer in het offensief en deed in de 55ste minuut wat terug (1-2), maar even later maakte Yilmaz er voor de Deventenaren 1-3 van. Lang bleef het spannend. Robur zette opnieuw aan en dat resulteerde in de 70ste minuut in de 2-3. Robur rook bloed maar Helios bleef waakzaam en in de 88ste minuut kregen ze een penalty die door Glen Alberts werd benut: 2-4.

4F: In een vermakelijke derby won Loenermark met 3-1 van Klarenbeek. Al na zeven minuten opende Jesse Wawczynkiewicz de score voor de thuisploeg. Even later schoot Sander Barink vanaf 40 meter de bal over keeper Milan Hulleman (2-0). In de blessuretijd van de eerste helft kon Klarenbeek iets terug doen. Een van richting veranderd schot van Thomas van Dalen bracht de ruststand op 2-1.Na de rust ging Klarenbeek ging op zoek naar de gelijkmaker maar wist niet meer te scoren. Loenermark wel. Middels een snelle counter maakte Sander Barink een kwartier voor tijd zijn tweede van de middag (3-1).