RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht: Columbia aan kop in 2J

VOETBAL – In 2J waren er overwinningen voor WSV en Columbia. WSV was thuis met 4-2 te sterk voor Achilles. Ife Oduguwa maakte de eerste en de laatste treffer voor de Apeldoorners. Daartussen schoten Burak Tekay en Dani Schaufeli ook nog raak. Columbia blijft door de 1-2 winst op Barbados lijstaanvoerder. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Nadat Barbaros al na vier minuten een verrassende voorsprong had genomen, zorgde Rick van Lohuizen er met twee treffers voor dat Columbia al voor de rust op voorsprong kwam. Na de pauze werd er niet meer gescoord.

Ook in 3B wonnen de Apeldoornse formaties. Robur won het uitduel tegen Vaassen met 1-2.In de laatste 10 minuten maakte Robert Schildkamp de gelijkmaker en Sven Harmsen de winnende treffer voor de Apeldoorners. Albatross was met 2-1 te sterk voor Activia en staat nu achtste. Robur et Velocitas bezet momenteel de vijfde plaats in 3B.

In 4F is Twello na vier duels de enige ploeg die nog zonder puntverlies is. Orderbos was zondag hun volgende slachtoffer. Loenermark en WWNA volgen eerbiedig op drie punten afstand. Onderaan is de situatie zorgelijk voor TKA (0 punten), Klarenbeek en Victoria Boys (ieder drie punten).

RTV Apeldoorn Sport was aanwezig bij de wedstrijd in 4F tussen Beekbergen en Apeldoornse Boys

De thuisploeg opende in de 17e minuut de score door Dennis van Engeland (1-0). Met nog slechts een kwartier op de klok zorgde Furkan Seherli voor de gelijkmaker voor Apeldoornse Boys (1-1). Beekbergen had in de eerste helft duidelijk het betere van het spel. Drie dotten van kansen werden echter gemist door de voorwaartsen van Beekbergen. Apeldoornse Boys kwam na de rust goed terug, was veel agressiever en een stuk beter dan voor de thee. Door snel te reageren bij een vrije trap wist Seherli een kwartier voor tijd zijn ploeg te belonen. Het algemene niveau van de wedstrijd was bedenkelijk en kreeg een zwart randje toen Johan Masselink van de Apeldoornse Boys met een zware blessure per brancard het veld moest verlaten.