RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 4F: Periodetitel voor WWNA

VOETBAL - In 4F heeft WWNA zich verzekerd van de periodetitel. Bovendien versterkt het team de koppositie door het verlies van Twello. Voor TKA lijkt degradatie onotkoombaar maar ook Loenermark moet zich zorgen maken.

WWNA afgetekend periodekampioen in 4F

Door Jan ten Hove

WWNA is zonder groots te spelen de terechte kampioen geworden van de 1e periode in 4F. Na een wat moeizame start op het kunstgrasveld, omdat het hoofdveld onbespeelbaar was, trok de ploeg van trainer/coach Bernard van Werven de wedstrijd naar zich toe. In de 9e minuut mocht Maurice van Kampen vanaf 11 meter aanleggen voor de openingstreffer, nadat hijzelf binnen de 16 meter gevloerd was. In eerste instantie pareerde Deventer keeper Raymon van Emmerik zijn inzet, maar scheidsrechter Van den Broek liet de strafschop overnemen, omdat de keeper te vroeg van de lijn kwam. Dat buitenkansje liet Van Kampen niet aan zich voorbij gaan en scoorde nu onberispelijk. 1- 0 In de 21e minuut verdubbelde Maurice van Kampen, na een assist van Axel Hulzebos, de marge naar 2- 0. Op slag van rust werd het zelfs nog 3 - 0. Opnieuw kreeg  Maurice van Kampen op rechts vrije doorgang en zijn inzet werd door verdediger Boyd van BeIjnum in eigen doel gewerkt. Dit was ook de ruststand. Na de rust gaf Sp. Deventer wat meer tegenstand en ging WWNA slordiger spelen. Toch bouwde WWNA de voorsprong verder uit. Verdediger Jelte Dorst scoorde in de 70e minuut de 4- 0. Invaller Thomas Fama maakte in de 73e minuut de 5 - 0 en opnieuw Jelte  Drost maakte het halve dozijn vol. 6-0 Scheidsrechter Van den Broek gaf Deventenaar Mehmet Kazci nog rood omdat Kazci in woord en gebaar zijn ongenoegen uitte over een scheidsrechtelijke beslissing. Na afloop was trainer Van Werven uiteraard blij met de verdiende periodetitel. Maar het gat dat met achtervolger SV Twello is geslagen van 5 punten was voor hem veel belangrijker. Want er is maar één doel en dat is kampioen worden en rechtstreekse promotie naar de 3e klasse.