RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbalcompetities niet meer hervat

VOETBAL - De KNVB heeft besloten dat alle competities in het amateurvoetbal niet meer hervat zullen worden. Het seizoen wordt derhalve als ‘niet gespeeld’ beschouwd. Dit jaar zullen er dus geen kampioenen maar ook geen degradanten zijn.

Dit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus. Er zijn drie uitzonderingen, de competities waarin voor een Europees ticket wordt gespeeld: Eredivisie Vrouwen, Eredivisie Zaal en Eredivisie O19. 

Gevolg is dat er dit seizoen dus geen eindstanden komen. Er zijn geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Voor de Apeldoornse clubs Columbia en WWNA zure druiven, aangezien men hier goed op weg was richting een kampioenschap.

Bron: De Stentor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn