• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vier Alternospeelsters verliezen finale O17

VOLLEYBAL - De Nederlandse volleybalsters onder 17 jaar hebben het EK-kwalificatietoernooi in Portugal afgesloten met de tweede plaats. Italië bleek in de eindstrijd een maatje te groot voor Nederland. De setstanden (25-17, 25-18 en 25-19) geven het verschil duidelijk weer. Van Alterno deden vier speelsters mee bij Jeugdoranje. Silke Bos, Sophie Posthumus, Sanne Konijnenberg en Nicole van de Vosse. Die laatste scoorde in de finale vier punten. Komende week keren de speelsters weer terug naar Nederland en sluiten zij weer aan bij Alterno. Door het verlies in de finale loopt het team ook directe plaatsing voor het Ek mis. Komend voorjaar volgt een tweede kans om zich hiervoor te plaatsen. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00