• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vetter, Sintnicolaas en Foppen kunnen titel niet verdedigen, NK atletiek definitief geschrapt

ARNHEM - De Atletiekunie heeft onder meer de NK Atletiek definitief geschrapt. Dat geldt ook voor het NK Halve Marathon, dat in Nijmegen bij de Stevensloop zou worden gehouden.

Reden is dat volgens het routeplan van het kabinet sportwedstrijden op zijn vroegst pas weer mogelijk zijn vanaf 1 september. Om de NK's daarna nog te organiseren bleek vanaf de omvang van de evenementen niet haalbaar te zijn.

Het gevolg hiervan is dat Apeldoorner Eelco Sintnicolaas (tienkamp), Anouk Vetter uit Arnhem (speerwerpen en verspringen) en Nijmegenaar Mike Foppen (5000 meter) hun outdoor titels niet kunnen verdedigen dit jaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn