RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veelzijdige atlete Daniëlle Spek combineert allerlei onderdelen

EMMELOORD - Daniëlle Spek is een heel veelzijdige atlete. De 22-jarige Apeldoornse beheerst eigenlijk alle onderdelen.

Spek doet dit weekend mee aan het NK Zevenkamp in Emmeloord. Vorige week werd ze nog Nederlands kampioene hinkstapspringen, een onderdeel dat geen deel uit maakt van de zevenkamp.

"Ja, leuk dat het nu niet tegelijk valt, zodat ik ook mee kan doen bij de meerkamp. Het is een sterk deelnemersveld en iedereen heeft het ook heel gezellig met elkaar. Ik vind de variatie leuk. Het sprinten en het springen en het werpen, dat je alles kan doen. Verspringen is wel mijn beste onderdeel. Het pakt zo goed uit nu ik op alles train. Voorlopig ga ik zo door, want ik ga ook nog vooruit met het hinkstapspringen."

Daarop ligt uiteindelijk toch de focus. "Ik wil volgend jaar het indoorrecord pakken. Daarnaast studeer ik, een master in Maastricht. Daar ben ik wel druk mee, maar het is goed te combineren."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn