RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vastenburg tweede Nederlandse bij Dam tot Dam loop

ATLETIEK - Jip Vastenburg is bij de Dam tot Dam loop afgelopen zondag gefinisht als tweede Nederlandse vrouw. In het totale startveld behaalde ze bij de vrouwen een zesde plaats. Snelste Nederlandse vrouw Bo Umels finishte driekwart minuut eerder (56.29) dan Vastenburg. De afstand van tien Engelse mijl werd door Jip afgelegd in 57.13 minuten. "Daar ben ik niet super tevreden over", blikt ze op haar eigen website terug. "Tot acht kilometer ging het best oké, maar daarna kreeg ik het wel zwaar. De laatste kilometer ging uiteindelijk weer het beste." 

Het was niet helemaal het resultaat dat de Apeldoornse atlete van AV ’34 voor ogen had. "Maar gezien de trainingen is dit denk ik wel het niveau van nu", is ze ook realistisch. "De komende tijd weken moet ik flink aan de bak in de trainingen. Zo gaan we stap voor stap toewerken naar een goede marathon vorm", aldus Vastenburg. 

Op zondag 1 december zal ze van start gaan in de Valencia Marathon.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn