RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Hunenstijn niet naar Minsk

ATLETIEK - De Apeldoornse sprintster Marije van Hunenstijn is dit weekend niet afgereisd naar Mink. Daar zou ze aanstaande maandag deelnemen aan een tweekamp tussen Europa en de Verenigde Staten waarvoor ze samen met nog drie andere Europese sprintsters was geselecteerd. Van Hunenstijn schrijft op haar Instagram account dat de enige reis die ze vandaag kan ondernemen die tussen haar bed en het toilet is. Met het oog op het WK in Doha wil ze geen enkel risico nemen, dus laat ze Minsk aan zich voorbij gaan om later bij het trainingskamp van de selectie in Turkije te kunnen aansluiten. JM

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn