RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Valse start KV Apeldoorn

KORFBAL - De korfballers van KV Apeldoorn speelden afgelopen zaterdag hun eerste veldwedstrijd van de nieuwe competitie. Helaas ging die eerste partij verloren. Op het programma stond zaterdag meteen een verre uitwedstrijd, namelijk die tegen Rust Roest uit Eindhoven. Dat was ook meteen de plaats waar de punten bleven want het team, dat dit seizoen getraind wordt door Jan Tonny Visser, verloor met 14-8. Bij de rust stond zijn team al met 8-4 achter en ook het vele wisselen van de vakken kon daar niet veel aan veranderen. Volgens de coach waren er in het veld veel te veel misverstanden en was het spel afgelopen zaterdag zwaar onder de maat. Aankomende zaterdag volgt de herkansing als KV Apeldoorn het thuis opneemt tegen Rigtersbleek uit Enschede, dat overigens wel de eerste wedstrijd wist te winnen. JM

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn