RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitgestelde operatie Tanda leidt tot komst Michels

VOETBAL - Door omstandigheden wordt Dario Tanda later aan zijn kruisband geopereerd dan gepland. Dit betekent dat de 25-jarige middenvelder het komende seizoen wel aanhaakt bij de A-selectie van CSV Apeldoorn, maar dat zijn kans op speeltijd gering is. In het seizoen 2021-2022 zal de Deventenaar, die overkomt van Sportlust Glanerbrug, pas weer volledig beschikbaar zijn. Om dit verlies op te vangen trok de Apeldoornse eersteklasser afgelopen week Nigel Michels aan

De deze week 29 jaar geworden Deventenaar kan zowel in de spits als op de tien-positie uit de voeten en komt over van competitiegenoot SVZW. Bij de Wierdenaren maakte hij acht jaar deel uit van de selectie. Daarvoor kwam Michels twee seizoenen uit voor Excelsior '31 in de topklasse. In de jeugd speelde hij achtereenvolgens voor Koninklijke UD, Vitesse, Go Ahead Eagles en het eerder genoemde Excelsior '31. ,,Na acht jaar bij SVZW te hebben gevoetbald was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Buiten het feit dat de club mijn contract niet verlengde, was het ook tijd voor een nieuwe omgeving. Ik ben blij dat ik die heb gevonden bij csv Apeldoorn. Een leuke bijkomstigheid is dat Patrick Maneschijn een relatie heeft met mijn zusje. Daarnaast ligt Apeldoorn op de route, aangezien ik werk in Leusden."

Michels hoopt bij csv Apeldoorn bovenin mee te gaan draaien in de eerste klasse. ,,We hebben een jonge, talentvolle spelersgroep, dus dat moet zeker mogelijk zijn. Met mijn 29 jaar ben ik de oudste van de selectie en wil ik zeker de kar gaan trekken. Dat is iets wat in mij zit, maar wat ik de afgelopen jaren bij SVZW helaas door blessureleed niet altijd op het veld heb kunnen tonen. Ik ben momenteel volledig fit en zie ernaar uit om weer week in, week uit te gaan spelen."

Bron: website CSV Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn