RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweehonderd toeschouwers zien Orderbos de eerste seizoenswinst pakken

Door Jos Mulder,

VOETBAL - Via een druk bezochte livestream waren er zondagmiddag toch genoeg toeschouwers getuige van de 4-1 overwinning van Orderbos op Beekbergen in de vierde klasse F. De wedstrijd had echter een betere ambiance verdiend want saai was het allerminst op sportpark Orderbos.

Via een directe verbinding waren bijna 200 toeschouwers getuige van de vele kansen die Orderbos in het eerste bedrijf kreeg.  Van al die kansen werden er slechts twee benut. In de 11e en 29e minuut was het tweemaal Peter Jan Kloppers die het net wist te vinden. Ruststand 2-0.

Bernard van Werven

Trainer van Bernard van Werven was na afloop helder in zijn uitleg: ,, We speelden een bij vlagen sterke eerste helft en een moeizame tweede. Beekbergen ging na de rust meteen één-op-één spelen. Dat vond ik moedig en daar hadden wij het zeker een half uur erg moeilijk mee.”

Zeker toen Timo Bakker na een kwartier in de tweede helft de aansluitingstreffer binnen schoot leek het nog even flink spannend te worden, maar die spanning duurde slechts een kwartiertje. Mark Fennebeumer schoot op voorgeven van invaller Dennis Dielemans de voor Orderbos bevrijdende 3-1 tegen de touwen waarna diezelfde  Dielemans met de 4-1 nog voor de kers op de spreekwordelijke Orderbosche taart zorgde.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn