RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweede zege handbalmannen Achilles

HANDBAL – Na twee speelrondes zijn de mannen van Achilles nog zonder puntverlies. De ploeg van Nick Zwarteveen staat vrolijk bovenaan de hoofdklasse. Zaterdagavond werd in eigen huis met 27-20 gewonnen van Hurry Up. Bij rust stonden beide teams nog dicht bij elkaar(14-12), maar na de theepauze wisten de Apeldoorners de wedstrijd om te keren. Zwarteveen:” We stonden twee doelpunten achter net na de rust, maar maakten er opeens vijf achter elkaar waardoor we voorkwamen en de wedstrijd kantelde. Aanvallend speelden we goed, al maakten we in de eerste speelhelft weer onze kansen niet af. De tweede helft ging dat duidelijk beter. Verdedigend stonden we toen ook veel sterker. In het laatste kwartier hebben we de wedstrijd uiteindelijk beslist. Ik ben blij dat we met ons snelle technische spel weer hebben weten te winnen van een stug verdedigende en fysieke ploeg”, aldus Visser.

Minder verging het de vrouwen van Achilles. In de 2e klasse gingen ze met 22-18 onderuit tegen Broekland 2. Het is de tweede nederlaag op rij voor de vrouwen van Achilles.

Uitslagen handbal

Hoofdklasse mannen: Achilles -Hurry Up: 27-20

2e klasse vrouwen: Broekland 2 – Achilles: 22-18

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn