RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht: Tweede speelronde zondagamateurs

VOETBAL - In 2J is WSV er zondagmiddag niet in geslaagd om punten te pakken tegen FC Suryoye-Mediterraneo. Sharbel Abouzeid was de maker van de enige treffer. De gasten dwongen de meeste grote kansen af zodat WSV zich gelukkig mocht prijzen dat het slechts bij 0-1 bleef.

Columbia won met 2-3 bij Achilles ’12 in Hengelo. De thuisploeg pakte binnen tien minuten een voorsprong maar twee treffers voor rust van Dylan de Bruin bracht de Apeldoorners weer langszij. Maikel de Lange zorgde ervoor dat de drie punten definitief mee naar Apeldoorn gingen, door in de slotminuut de 2-3 binnen te knallen.

Robur et Velocitas hield in 3B een puntje over aan het treffen met Activia (1-1). Oscar Mechelinck zorgde in de 22e minuut voor de gelijkmaker, nadat Activia een minuutje daarvoor op 1-0 was gekomen.

In diezelfde klasse ging Albatross met 0-6 hard onderuit tegen Epe. Al binnen een kwartier was de wedstrijd in Ugchelen beslist nadat keeper Kevin Holman drie keer de bal uit zijn eigen net moest halen. Bij rust was het zelfs al 0-5. De schade werd nog groter voor Albatross omdat verdediger Rico van der Linde er met rood af moest. Bij Epe mocht even later Lars Timmer eveneens vroegtijdig de kleedkamer opzoeken.

In 4F was er winst voor WWNA, Groen Wit’62 en Orderbos. ZVV’56 en Beekbergen deelden in hun onderlinge treffen de punten. Klarenbeek, Apeldoornse Boys, Victoria Boys, Loenermark en TKA bleven dit weekeinde puntloos.

Na twee speelrondes zijn alleen Groen Wit ’62 en Orderbos nog zonder puntverlies. Apeldoornse Boys en TKA hebben nog geen punten uit de eerste twee wedstrijden weten te halen.