RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweede nederlaag Aquapoldro

WATERPOLO - In een weekend met een beperkt sportprogramma, ook in de waterpolo-competitie, heeft Aquapoldro een gevoelige nederlaag geleden. Apeldoorn, de nummer twee tot dit weekend, verloor van de nummer drie De Walvisch uit Groningen. In het uitduel gingen de Apeldoorners zaterdagmiddag met 12-8 ten onder. Bij de rust keken de mannen van Aquapoldro al tegen een 5-6 achterstand aan. Het verschil was dus klein aan het begin van het derde kwart, maar het echte pleit werd beslecht in het laatste kwart. De Walvisch wist in die laatste periode vier scores achter elkaar te produceren. De Apeldoorners konden daar slechts één treffer tegenoverstellen.

Competitie

Volgens speler Erik Uittenhout is het sowieso een rare competitie:" Deze competitie kan iedereen winnen van iedereen", aldus Uittenhout. "Wij hebben vandaag te weinig onze kansen benut. Onze topschutter, meestal wel goed voor een stuk of vijf treffers, maakte er vandaag maar ééntje. Hij raakte vaak de paal en de lat maar ik moet ook toegeven dat hun keeper ook een paar ballen aardig uit de kruising wist te vissen." Door de winst van vandaag passeert de Walvisch Aquapoldro op de ranglijst.

Nunspeet

In diezelfde klasse verloren ook de mannen van Nunspeet hun uitwedstrijd. Tegen EZC werd met 12-7 verloren.

Uitslagen waterpolo

3C: De Walvisch - Aquapoldro 1: 12-8

3C: EZC - Nunspeet 1: 12-7

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn