RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Twee seizoenakaarten voor Ajax-fans

VOETBAL – Feest in huize Overbeek. Vader Aart en zoontje Dex zijn onlangs verrast door Ajax speler Donny van de Beek. Hij overhandigde aan Aart twee seizoenskaarten voor maar liefst tien jaar. Deze prijs was een actie van een sponsor van Ajax, Iconix Energy Drink, die een speciale pagina in het leven had geroepen waarop iedereen kon meedoen aan het evenement.

Via Twitter laat Ajax de rest van Nederland meegenieten van het moment van uitreiking. Tevens is het moment te zien dat ze aanwezig zijn bij de wedstrijd van de landskampioen tegen Heerenveen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn