RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Triatlon Apeldoorn gaat wederom niet door

TRIATLON - Het coronavirus leidt voor de tweede keer tot afgelasting van de Apeldoornse triatlon. Grote voortdurende onzekerheid door hebben de organisatie tot dit besluit doen komen.

Voorzitter Paul Karrenbelt meldt: ,,Ons hart schreeuwt doorgaan ons verstand zegt niet doen! Tijdens de Triathlon zouden ernaast tussen de 700 en 1000 deelnemers ook nog een groot aantal begeleiders, vrijwilligers en kijkers aanwezig zijn. Op dit moment mogen er maar zestig mensen in het Boschbad. Hoe dat er in september uit zal zien laat zich niet voorspellen.”

Normaliter opent de inschrijving op 1 februari dit jaar is dat steeds met een maand uitgesteld. Steeds in de hoop van meer veiligheid en zekerheid voor deelnemers , vrijwilligers en toeschouwers. Die zijn vooralsnog niet te geven!

De organisatie weet niet hoeveel deelnemers er onder welke voorwaarden zouden mogen deelnamen. Ook is het nog onduidelijk of en hoe de ruim 125 vrijwilligers hun werk veilig zouden kunnen doen. Verder uitstel is niet wenselijk daarom heeft de organisatie nu het besluit genomen om de 35e editie in 2022 te organiseren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn