RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Triatlon Apeldoorn

TRIATLON – Op zaterdag 7 september vindt in het Boschbad en de omgeving daarvan de 34e editie plaats van de Apeldoornse Triatlon. De organisatie rekent op meer deelnemers dan bij de afgelopen editie.

De deelnemers kunnen weer kiezen uit diverse afstanden, waaronder de kwart en de achtste triatlon. Door het grote aantal deelnemers van vorig jaar (ruim 800) heeft de organisatie dit jaar een extra serie 1/8 toegevoegd, waardoor er 100 atleten extra mee kunnen doen. Ook is er een afstand voor de jeugd uitgezet. Evenals vorig jaar worden ook deze keer weer de prijzen voor snelste Apeldoornse man en vrouw op de kwart triatlon uitgereikt. Vorig jaar gingen die naar Steven van der Weij en Ciska Jonges.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn