RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl bij Sportcafe Dynamo

VOLLEYBAL - Met de organisatie van het eerste Draisma Dynamo-Sportcafé slaat de Stichting Topvolleybal Dynamo nieuwe wegen in. Bij de aftrap op woensdag 9 oktober a.s. schuiven in Omnisport met Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl drie voormalige Dynamo-coryfeeën aan die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de topsportwereld.  

Presentator Maarten Tip, bekend als volleybalcommentator van NOS Studio Sport, zal de drie prominente gasten tijdens deze avond aan een onderhoudend kruisverhoor onderwerpen. Daarbij vertellen de algemeen directeur van eredivisievoetbalclub PSV, de naamgever en drijvende kracht achter de Bas van de Goor Foundation en de technisch directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond méér dan wat zij tijdens hun gezamenlijke etentjes zoal met elkaar bespreken…

Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl staan te boek als mannen met een eigen missie. Met een eigen visie. Met een boeiend verhaal en een krachtige boodschap. Meer dan voldoende ingrediënten derhalve voor het Apeldoornse publiek om op 9 oktober massaal naar Omnisport te komen. Om te komen luisteren naar wat het drietal te vertellen heeft, naar wat hun drijfveren zijn om zich continu te blijven onderscheiden op de wegen die zij bewandelen.

Aanvang is om 20.00 uur. De toegang tot het Sportcafé van Omnisport is gratis. Vol = Vol

Wij willen u daarom graag verzoeken om uw komst vooraf aan ons te bevestigen. Aanmelden kan tot uiterlijk 04 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn