RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tijhuis en Berkhout gaan voor nieuwe kans bij Dynamo

VOLLEYBAL - Het geraamte van een toekomstig kampioensteam krijgt langzamerhand steeds meer body. Ook Sjors Tijhuis en Joris Berkhout gaan het komend eredivisieseizoen met Dynamo een hernieuwde gooi naar de landstitel doen.

De 19-jarige middenaanvaller en de 20-jarige spelverdeler staan voor aanvang van hun tweede seizoen in de Dynamo Arena. Door de contractverlenging van beide talenten hebben inmiddels zeven spelers van het beoogde kampioensteam dat door de corona-uitbraak geen kampioen werd hun contract verlengd. Met daarbij opgeteld de nieuwelingen Frits van Gestel (.Lycurgus), Ricardo Hofman (ZVH) en Stijn de Ruijter (Sudosa) beschikt trainer/coach Redbad Strikwerda ondertussen over tien spelers voor het volleybaljaar 2020-2021.

Apeldoorner Tijhuis voelt zich thuis bij Dynamo. ,,Ik heb het goed naar mijn zin hier. Ik weet dat ik nog veel te leren heb en met een team zoals dit lukt me dat zeker. Ik hoop ook dat we af kunnen maken wat we dit jaar niet konden doen: prijzen pakken.”

Ook Noord-Hollander Berkhout ondervindt veel baat van de ervaringen die hij opdoet op zijn Apeldoornse leerschool. ,,Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen en dat ik me door kan ontwikkelen. Het is ook mooi om een nieuwe kans te krijgen om met Draisma Dynamo voor de prijzen te spelen.”

Bron: website Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn