RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

The Rams verliezen derby van Deventer

RUGBY – De Rams verloor zondagmiddag de derby tegen The Pickwick Players uit Deventer (5-10). Voor de pauze scoorden de Deventenaren al vrij vlot hun eerste try, de conversie kwam echter niet in de buurt van de palen. Na de thee bleef Deventer de sterkere ploeg wat al ras resulteerde in de tweede score. Via oud-international Miquel van der Cruijsen deed Apeldoorn nog wel iets terug, maar het was niet genoeg. Deventer behield de voorsprong en neemt de wedstrijdpunten mee over de Ijssel.

Anno Wielhouwer (54), trainer van The Rams, trok na de rust zelf nog het wedstrijdshirt aan. “Ja, vanwege blessures doe ik dan gewoon even mee", aldus Wielhouwer, die na afloop van een net niet wedstrijd sprak: “De wil is er wel bij ons team maar vandaag konden we het niet waar maken. We waren af en toe vrij dicht bij hun achterlijn, maar verzuimden dan om het af te maken.” The Rams staan na de nederlaag van zondag tiende in de 2e klasse. De ploeg mikt op een plaats bij de bovenste zes, maar dat is niet echt noodzakelijk. “Nee, het belangrijkste voor deze club is dat we ons in de 2e klasse handhaven. Promotie is mooi maar daar zijn we niet mee bezig”, aldus Wielhouwer.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn