RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tekay nieuwe zaalvoetballer bij AGOVV

FUTSAL - De technische staf van AGOVV meldt dat de 25-jarige Onur Tekay vanaf seizoen 2021-2022 in het AGOVV-blauw in de zaal actief zal zijn.

Onur is geen onbekende van de club, aangezien hij als pupil is begonnen bij de ‘blauwen’. Onur groeide al snel door tot talent. Hij doorliep tot 2013 de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV, waarna hij bij PEC Zwolle ging voetballen. Na zijn juniorenperiode bij de profclubs heeft hij op de hoogste amateurniveaus geacteerd en hij is een bekende in de regio. Be Quick’28, SDV Barneveld en WSV zijn de clubs waar hij de jaren na zijn jeugd heeft doorgebracht. De afgelopen jaren heeft Onur ook ervaring opgedaan in de zaalvoetballerij en was hij een van de sterkhouders bij ATIK Apeldoorn.
“Met zijn ervaring, snelheid en inzet is hij een zeer bruikbare speler om AGOVV naar een hoger niveau te brengen. Ook Onur heeft een van origine blauw hart en hij komt nu terug naar de club waar alles voor hem begon.”

Bron: website Agovv

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn