RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Te Winkel vertrekt bij Beekbergen

VOETBAL - Gerton te Winkel vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer bij VV Beekbergen. Na een periode van 4 jaar verbonden te zijn geweest aan de dorpsclub, heeft Gerton te Winkel aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij zal dan ook na dit seizoen niet meer terugkeren als hoofdtrainer van het 1e elftal van VV Beekbergen. De afgelopen jaren heeft Gerton zich niet alleen ingezet voor de zondagselectie maar ook zijn energie gestoken in de jeugd, waarbij hij de verbinding tussen de jeugd en de senioren heeft versterkt. Dit heeft geresulteerd in een verjonging van de selecties van het 1e en 2e elftal met ‘eigen jeugd’. VV Beekbergen zal deze lijn van verjonging en onderlinge verbinding verder doorzetten en optimaliseren.

Het bestuur van VV Beekbergen wenst Gerton succes in zijn zoektocht naar een nieuwe betrekking. Wij zullen van onze kant op korte termijn op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer en hopen u hier zo spoedig mogelijk nader over te kunnen informeren.

Bron: website vv. Beekbergen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn