RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Te gast in de Vereniging

ALGEMEEN - In het programma de Vereniging staat iedere week op woensdag één vereniging centraal. In januari zijn dit veel sportverenigingen, Hieronder treft u een kort overzicht aan welke verenigingen we in januari in onze studio kunnen verwelkomen.

8 januari 
Michel  Jansen Showdown vereniging Bravo  
Showdown is een snelle sport die oorspronkelijk ontwikkeld is voor mensen met een visuele beperking. Het kan echter door iedereen gespeeld worden omdat de spelers een afgeplakte skibril op...15 jan KV 
15 januari
KV Apeldoorn met Heimen van Duinkerken. Dé Korfbal vereniging in Apeldoorn. 
29 januari
De scheidsrechter vereniging met Rene Beijen.
De Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en Omstreken (de SAO) is een actieve vereniging voor voetbalscheidsrechters uit de omgeving van Apeldoorn. De SAO verzorgt op haar prachtige accommodatie De Haven trainingen en activiteiten voor haar leden.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn