• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

TC Sprenkelaar jubileert

TENNIS - Tennisvereniging TC Sprenkelaar gelegen in de wijk Zevenhuizen is opgericht op 1 november 1979. De vereniging bestaat dit jaar dus 40 jaar en dat wil men niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Op vrijdag 1 november wordt het jubileumweekend geopend met voor de jeugd een Pizza Friday event. Gezellig tennissen en lekkere pizza’s eten, met muziek en een mystery guest. ‘s Avonds zijn (oud-)leden en vrijwilligers van harte welkom voor een feestelijke borrel van 20.00-22.00 uur in het clubhuis.

Ook op zaterdag 2 november is er van alles te beleven op het tennispark. Op het programma staan dan oa. een jubileum-toernooi, diverse sportieve workshops, muziek, food market, verloting en een quiz met grote prijzen.

Opgeven en meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.tcsprenkelaar.nl/jubileum.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn