RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Succesvolle ouverture Alterno mannen

VOLLEYBAL – De mannenploeg van Dros-Alterno komt dit seizoen uit in de derde divisie en won vrijdagavond het eerst competitieduel.

Ook voor de volleyballers is het seizoen inmiddels begonnen. De mannenploeg van Dros-Alterno, dit seizoen getraind en gecoacht door Lars Olav Massa, kende een goede start. In de eigen knusse Alternohal won Alterno vrijdagavond met 3-1 van Salvo ’18. Met uitzondering van de tweede set, die met een nipt verschil naar de gasten uit Raalte ging, werden alle overige sets aan de Waleweingaarde in Apeldoorn, met een ruime marge gewonnen, waarbij in de laatste set zelfs wel van een walk-over kan worden gesproken.

Volleybal 3B

Alterno Heren 1 – Salvo ’18 H1: 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-9)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn