RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jeugd Karate-do Smaal op dreef op Dutch Open

KARATE – Medailles voor de Karate ploeg van Karate-do Smaal op de jeugdkampioenschappen in Almere afgelopen weekend. Afgelopen weekend werd in Almere het Open Nederlandse Kampioenschap Jeugd Karate gehouden. Aan dit evenement werd door meer dan 600 deelnemers meegedaan, afkomstig uit maar liefst acht verschillende landen. De Apeldoornse delegatie van Karate-do Smaal deed het op deze Dutch Open for Youth niet onverdienstelijk.

Matthew Martens en Selina Cicek behaalden goud op het onderdeel Kata. Zilver was er voor Sander Donatz en een mooie bronzen plak voor Jamie Bo Schaap. Het Kata-team, bestaande uit Amy Remeeus, Selina Cicek en Jamie Bo Schaap mocht na afloop van de wedstrijden eveneens het goud omhangen

Ook op het onderdeel Kumite vielen Karate-do Smaal in de prijzen. Nerena de Boer (9) haalde overtuigend het goud binnen en Nurettin van Emst (13) kreeg een zilveren plak omgehangen.

Bron: website Karate-do Smaal

Foto: Eigen foto Karate-do Smaal

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn