RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Steven van Es terug naar AGOVV

VOETBAL - Een oude bekende keert na twaalf jaar terug bij AGOVV: Steven van Es speelt vanaf aankomend seizoen weer op sportpark Berg en Bos. De 34-jarige aanvallende middenvelder verliet AGOVV in 2008 voor CSV Apeldoorn en bewandelt nu dus weer de omgekeerde weg.

Van Es begon met voetballen bij de ‘Blauwen’. Op zesjarige leeftijd startte hij in de F-jes, waarna hij de gehele jeugdopleiding doorliep op sportpark Berg en Bos. De middenvelder schopte het zelfs tot het betaald voetbal, want Van Es speelde in het seizoen 2006-2007 achttien wedstrijden in de eerste divisie. Nadat een doorbraak in het profvoetbal uitbleef, koos Van Es ervoor om in 2008 naar buurman CSV Apeldoorn te vertrekken. Daar maakte hij onder andere de promotie naar de Topklasse mee en won hij de beker in 2017.

Nu keert Van Es dus terug bij AGOVV. ,,In de afgelopen jaren ben ik Hans Koopman, mijn oude trainer in de E1, vaak tegen gekomen. En elke keer probeerde hij mij over te halen om weer bij AGOVV te gaan spelen”, zegt Van Es. ,,Dat is hem niet gelukt, omdat ik op een zo’n hoog mogelijk niveau wilde blijven voetballen. Maar laatst belde Hans mij weer en toen heb ik aangegeven dat het nu het juiste moment is om terug te keren. Ik wil nog op niveau voetballen voordat ik overstap naar een vriendenelftal. Ik ken hier een aantal jongens en bovendien is het voor mij om de hoek.”

Hoofdtrainer Gerrit Brouwer is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst. ,,Dit is fantastisch voor de club. Wij zijn super blij met de komst van Steven. Een buitenkansje kun je het wel noemen, want met zijn kwaliteiten is hij een echte versterking voor onze ploeg. Bovendien kunnen wij zijn ervaring heel goed gebruiken, omdat we volgend jaar een relatief jonge groep hebben. Ik kijk nu al uit naar volgend seizoen.” 

Bron: website AGOVV

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn