RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sterk begin Robur et Velocitas in 3B

VOETBAL – 3B. Robur et Velocitas begon met een 3-1 overwinning sterk aan het nieuwe seizoen. Albatross, dat op bezoek mocht in Vaassen, kwam daar niet verder dan een 1-1 gelijk spel.

Het begon allemaal niet zo goed voor Robur in het duel tegen Turkse kracht Deventer. Een kwartier na rust kwam de ploeg achter doordat goaltjesdief Can Bayraktar het meest attent reageerde op een diepe bal die net achter de verdediging van Robur neerplofte (0-1). Nadat Robur eerst nog twee keer de lat aan het trillen kreeg, was het een kwartier voor tijd wel raak. Invaller Rémon Koster krulde de bal in de kruising en bracht de thuisploeg weer op gelijke hoogte met de ploeg uit Deventer. Daan van de Ven ontpopte zich vervolgens aan Apeldoornse zijde tot matchwinnaar. Niet alleen scoorde hij de 2-1 maar een paar minuten later bekroonde hij zijn wedstrijd door met een fraaie solo actie in de zestien de wedstrijd definitief op slot te schieten (3-1). Trainer Ewald de Boer sprak van een zwaar verdiende nederlaag:” Wij bepaalden vandaag het spel. We raakten niet in paniek toen we achter kwamen maar bleven geduldig. We wisten dat we conditioneel sterker waren dan Turkse kracht en hebben daar in het laatste kwartier de vruchten van geplukt.”

Albatross kwam bij Vaassen na een half uur spelen op voorsprong middels een treffer van Bart Gerritsen. Een kwartier voor tijd was het Raymond Stegeman die voor de thuisploeg de gelijkmaker achter de goallie van Albatross wist te werken. Beide ploegen scoorden daarna niet meer en verdeelden de punten derhalve eerlijk.

 

Zondag 22 september

3B. 14.30: Robur et Velocitas – Turkse kracht: 3-1 (0-0)

3B. 14.00: Vaassen – Albatross: 1-1 (0-1)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn