• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Stare nieuwe hoofdtrainer bij Achilles

HANDBAL - Tweede divisionist Achilles Apeldoorn heeft de ervaren Miro Stare (62) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Miro Stare volgt Nick Zwarteveen op bij de mannen, terwijl bij de vrouwenselectie Cor van Zijl voor de groep komt te staan.

Stare stond al bij tal van clubs aan het roer. Als keeperstrainer was hij twee seizoenen geleden verbonden aan eredivisionist Dalfsen. Na de zomer komt Achilles Apeldoorn uit in de tweede divisie. Als koploper van de hoofdklasse A is de ploeg uit Gelderland gepromoveerd. Een aantal jaar geleden speelden de wit-zwarten nog in de eerste divisie.

Schaap en Van Kregten
Stare krijgt bij Achilles Apeldoorn twee oud-spelers uit de BENE-League tot zijn beschikking. Jelmer Schaap en Rens van Kregten hebben ervoor gekozen na een avontuur bij Houten terug te keren op het oude nest.

VROUWEN

Achilles wil ook omhoog met de vrouwenploeg. Cor van Zijl, eerder actief bij clubs als Kwiek, ABS, Dalfsen en Voorwaarts, moet daarbij helpen. Cornelis Van Winkelen, speler van het eerste mannenstem en tevens voorzitter handbalspeler, zegt hierover tegen de Stentor: „De tweede klasse is eigenlijk te laag voor de status van Achilles. We hebben een verjongde ploeg, die langzaam kan groeien naar een hoger niveau. Dat wil niet zeggen dat ze komend seizoen al moeten promoveren, maar op termijn willen we wel omhoog.”

Bron: Handbal insiders en de Stentor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Lost in Music
22:00 tot 24:00