RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Slechts één driekamp voor Dynamomannen

VOLLEYBAL - In plaats van drie driekampen, zoals het speelschema het voorschreef, speelt Dynamo in de voorronde van de Champions League slechts één mini-toernooi. Vanwege de als gevolg van de Corona-crisis geldende reisrestricties gaan de manschappen van coach Redbad Strikwerda van 22 tot en met 24 september in Polen de strijd aanbinden met Jastrzębski Węgiel en het Wit-Russische Stroitel Minsk.

Dit is het resultaat van de video-meeting die Arie Verbeek maandagmiddag namens het management van Draisma Dynamo voerde met vertegenwoordigers van beide CL-tegenstanders. “In verband met de gezondheid en veiligheid is in onderling overleg besloten om maar één driekamp te spelen”, aldus Verbeek.

Het programma van de driekamp in Jastrzębie-Zdrój ziet er als volgt uit:
Dinsdag 22.9: Stroitel Minsk – Jastrzębski Węgiel
Woensdag 23.9: Jastrzębski Węgiel – Draisma Dynamo
Donderdag 24.9: Draisma Dynamo – Stroitel Minsk

Er is nog niet bekend of er supporters vanuit Apeldoorn mee mogen naar Polen om Draisma Dynamo te ondersteunen.

De winnaar van Poule C plaatst zich voor de tweede ronde van de Champions League. De nummers twee en drie in de poule stromen in november in in de zestiende finales van de CEV Cup. De als tweede geëindigde ploeg ontmoet daarin het Turkse SK Ankara, de nummer laatst wordt gekoppeld aan Volley Schönefeld uit Zwitserland.

Bron: website Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn