RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Seizoensopening succesvol voor Achilles met Kippers als coach

HANDBAL- De handballers van Achilles zijn goed aan de competitie begonnen. Onder leiding van interim coach Edwin Kippers werd zaterdagavond thuis gewonnen van Reehorst.

De mannen van Achilles promoveerden vorig seizoen naar de tweede divisie maar kregen in de zomer een fikse tegenslag te verwerken. De nieuwe coach Miro Stare werd getroffen door een hersenbloeding. Inmiddels is bekend dat hij waarschijnlijk niet zal terugkeren.  Bij het zoeken naar een vervanger kwam Edwin Kipers in beeld. In het dagelijks leven is Kippers in dienst de handbalbond als assistent-bondscoach van het Nederlands mannenteam en zal voorlopig dus de honneurs waarnemen in Apeldoorn.

Achilles won zaterdagavond thuis met 27-20. De vrouwen speelden in de 2e klasse met 28-28 gelijk tegen LHC2, nadat de week daarvoor thuis van Esca werd verloren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn