RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schot voor mannen Dynamo

VOLLEYBAL - Drie weken voor de strijd om de Super Cup is de mannenselectie van volleybalvereniging Dynamo uitgebreid met de uit Schotland afkomstige Seain Cook (27).

Cook kan worden ingezet als buitenaanvaller of diagonaal en was eerder in Nederland al actief voor SSS en Orion. Hij won afgelopen volleybaljaar de Engelse Super League met IBB Polonia, en werd en passant ook uitverkoren tot Most Valuable Player van de English volleyballeague.

Cook hoopt een belangrijke rol in het team te kunnen gaan spelen. Hij verwacht dat Dynamo in de nationale competitie succesvol kan zijn met deze selectie en rekent op zeker één hoofdprijs.

Vrouwen

Bij de vrouwen van Dynamo is Kelly van der Haar nog toegevoegd aan de selectie. Van de Haar kwam vorig seizoen uit voor Regio Zwolle en is afkomstig van Alterno waar ze haar gehele jeugdopleiding heeft doorlopen.

Trainer Michael Beugelsdijk: “We zijn erg blij dat Kelly bij ons wil aansluiten. Momenteel hebben we maar drie fitte hoekspeelsters in onze selectie. Kelly’s komst haalt de druk wel van de ketel.”

De Dynamovrouwen beginnen de competitie in de Topdivisie op zaterdag 28 september met een uitwedstrijd bij Orion in Doetinchem. 

 

Bron: website Sv. Dynamo

Foto: Sv. Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn