• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Scholentoernooi Handbal bij Achilles

HANDBAL - Vorige week woensdag (2 oktober) werd op de Achilles accommodatie een leuk schoolhandbaltoernooi gehouden, waar diverse basisscholen uit Apeldoorn aan deelnamen. De weergoden lagen op de loer en dat gaf ook wat problemen om de drie grasvelden uit te zetten en de lijnen te trekken. De vraag bleef hangen of de belijnen niet zou worden weggespoeld. Maar tussen de buien door konden de velden worden ingericht. Woensdagmorgen nog een enkele bui en tot blijdschap van de organisatie liet de zon zich ook nog zien zodat om half twee het beginsignaal kon worden gegeven met “hoera” droge velden. Tot rondom half vijf moesten de wedstrijden toch nog enkele keren onderbroken worden, omdat het van “boven erg ging lekken”. Ondank het weer kan Achilles weer terug zien op een geslaagd handbal festijn. En wat belangrijk is, is het feit veel kinderen kennis gemaakt hebben met de handbalsport.

Uitslagen Scholentoernooi Achilles       

gemengd  groep 3-4           

1 De Kring 3                        

2 Kon. Wilhelminasch. 1       

3. Pr. Margrietschool 1 

gemengd groep 5-6

1 De Korenaar 2

2 De Korenaar 1

3 Pr. Margrietschool 1

gemengd groep 7-8

1 Pr. Margrietschool 1

2 Kon. Wilhelminacsch. 1

3 De Korenaar 1

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00