• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Roseanne van den Doel wint damesdubbel 4

BADMINTON - Op 23 en 24 november vonden de regiocentrum Senioren kampioenschappen plaats in Amersfoort. Roseanne van den Doel behaalde namens BC Appoldro de eerste plaats in de Damesdubbel 4. Namens BC Appoldro deden Kim Boonstoppel, Okke van Dijk, Roseanne van den Doel, Frank van het Goor, Dennis Klaassen, Jordy Megens, Lynn Nijhoff, Jedidja Pruis en Leroy van der Zijden in diverse onderdelen mee.

Damesdubbel 4
Roseanne van den Doel werd met Sacha van de Weerdhof van Beca 2000 Arnhem eerste in de Damesdubbel 4. Op zondag trof het tweetal het in de finale nummer 1 geplaatste duo Simone van Ruth en Lisanne Wemer. De spannende eerste set werd met 22-20 gewonnen. Al snel in de tweede set had Roseanne van den Doel een goede service reeks waardoor ze vijf punten afstand konden nemen van hun tegenstanders. Deze voorsprong kon vervolgens worden uitgebreid waardoor ook de tweede game werd gewonnen (21-14).

Damessingel 4
Van den Doel speelde ook mee in de Damessingle 4 waar ze de kwart finale wist te halen. Deze ging echter na een spannende strijd verloren (23-21, 21-23 en 20-22).

Gemengddubbel 6
Leroy van der Zijden en Lynn Nijhoff wisten samen de halve finale van het gemengd dubbel 6 te halen. In de strijd om een finaleplaats bleken Roy van Elferen en Chantal Tiemessen echter te sterk (18-21 en 7-21).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00