RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rolf Derksen nieuwe assistent-trainer bij AGOVV

VOETBAL - Voetbalvereniging AGOVV is verheugd om bekend te maken dat zij de technische staf rondom het eerste elftal voor seizoen 2021-2022 compleet heeft. Rolf Derksen vervult met ingang van komend seizoen de rol van assistent-trainer naast hoofdtrainer Gerrit Brouwer, die zijn contract op Berg en Bos met een seizoen verlengde.

Derksen (60) is de opvolger van Ben Kanselaar, die na twee seizoenen als assistent-trainer van AGOVV in overleg met de club heeft besloten na deze jaargang een nieuwe uitdaging te zoeken. Derksen is de vader van Columbia-speler Stefan Derksen, die zelf enkele seizoenen geleden nog voor AGOVV speelde.

Zelf heeft Derksen senior ook een lang verleden bij Columbia, waar hij als speler van het eerste elftal tot zijn 40ste actief was. In zijn laatste wedstrijd in het eerste stond hij tegenover het eerste van B&O, destijds getraind door niemand minder dan Gerrit Brouwer!

Daarna zat Derksen bij Columbia in de technische commissie en werd hij trainer van diverse teams. Met het tweede elftal promoveerde hij naar de hoofdklasse. Na een uitstapje naar Albatross keerde Derksen terug bij Columbia als assistent-trainer bij het eerste elftal. Met de club uit Zuid vierde hij opnieuw successen.

Met Gerrit Brouwer werkte Derksen als trainer al een aantal jaar samen bij Heerde. Op Berg en Bos worden zij komend seizoen herenigd. ,,Wij kunnen goed over voetbal praten en hebben dezelfde ideeën’’, vertelt Derksen. ,,We weten ook wat onze rolverdeling is.’’

Voorzitter Martin Maassen van AGOVV kent Derksen al heel lang, vanaf de lagere school. Het mag dus geen verrassing zijn dat zij elkaar jaren later weer ‘wisten te vinden’ toen AGOVV op zoek ging naar een nieuwe assistent-trainer. Bestuurslid technische zaken Gert Sangers vult aan: ,,Het gevoel was heel snel goed. Rolf heeft veel ervaring. De trainers hebben jaren samengewerkt en zitten op een lijn.’’

Derksen gaat een 1-jarige verbintenis aan met de Blauwen. Hij begint per 1 juli in zijn nieuwe functie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn