RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Robur'58 en WSB zijn uitgehonkbald

HONKBAL – Het seizoen zit er op voor de Apeldoornse honkballers. Zowel WSB als Robur ’58 speelden zondagmiddag de laatste wedstrijd. Het werd er voor beide ploegen één om snel te vergeten. De regen gooide sowieso al roet in het eten. Bij beide wedstrijden vonden spelers en referees het na zes innings welletjes. Op dat moment stond Robur’58 met 1-2 en WSB met 1-5 achter.

Sander Kip, speler/coach van Robur ’58 zat niet echt met het verlies in de laatste wedstrijd tegen Moorfielders:”We hebben het gezellig afgesloten door vandaag iedereen op een andere positie te laten spelen. We begonnen het seizoen met het idee om kampioen te worden, maar hebben dat moeten bijstellen. Positief is dat we uiteindelijk veel jeugd hebben kunnen laten spelen. Daar willen we volgend seizoen mee doorgaan.” Robur ’58 belandde uiteindelijk in de poule van de onderste vier en aangezien er dit jaar geen teams uit de 2e klasse konden degraderen waren de laatste wedstrijden van het seizoen sowieso om des keizers baard.

WSB stond op het moment van stoppen tegen Pirates met1-5 achter. Ronald Bosman: “Ons doel om bij de eerste drie te komen hebben we zo goed als gehaald. Het was een lang en zwaar seizoen waarin we gelukkig een brede selectie hadden, zodat we het goed hebben kunnen opvangen. Zeker de wedstrijden door de weeks in het westen van het land zijn voor ons best moeilijk qua personele bezetting. Een grote selectie helpt dan wel.”

Bosman is met WSB tevreden over het seizoen maar wil nog niet echt ver vooruitkijken. “Eerst dit seizoen maar eens goed evalueren en dan gaan we kijken wat we komend seizoen gaan doen.”

Uitslagen Honkbal

Zondag 6 oktober

Topklasse: 15.00 u. WSB – Amsterdam Pirates: 1-5

2C: 13.00 u. Robur ’58 – Moorfielders: 1-2

Beide partijen na zes innings afgebroken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn