• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Reza Ngarigota verlaat Futsal Apeldoorn

FUTSAL - Reza Ngarigota, een van de grondleggers van het OSSO-project waar het Apeldoornse zaalvoetbal de vruchten van heeft geplukt, heeft besloten om in zijn geboorte- en al jaren weer zijn huidige woonplaats. de focus te leggen op zijn hobby.

Reza is vanaf 2009 betrokken geweest bij het opstarten en het verwezenlijken van de droom om in Apeldoorn Eredivisie te gaan voetballen. Gekscherend was het een uitgesproken wens om binnen een aantal jaren vanaf de 2e klasse met het Apeldoornse zaalvoetbal te promoveren naar de Eredivisie. Dit begon vanuit het OSSO-project wat staat voor OpStraatSportiefOntmoeten. Zo volgde hieruit ook dat Reza (beginnend als projectleider) eveneens actief werd als trainer en speler, een speler met de nodige ervaring en kennis, die ook nog eens beschikte over een groot netwerk in de (zaal)voetbalwereld.

De afgelopen 10 jaren gingen gepaard met mindere momenten, maar vooral veel euforische momenten gezien de kampioenschappen en bekers die in de wacht werden gesleept door de Apeldoornse formatie. In al deze jaren heeft Reza zich ook vooral ingezet op maatschappelijk gebied waarin hij als jongerenwerker, ambulant werker en nu als jeugdbescherming vluchtelingenwerk actief was. Ondertussen heeft hij een stichting opgericht genaamd “De Thuishaven” waarbij hij samen met vrienden en ex-collega’s hun wensen vervult om iets op te zetten voor kansarme jongeren in Togoville (Togo). Inmiddels woont Reza alweer jaren in Rotterdam en heeft hij veel energie en tijd gestoken in het op en neer reizen naar Apeldoorn. Daar stopt hij nu dus mee.

Bron: Website Futsal Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn